Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2017 05:37 - Дебил - това звучи гордо - професор Иво Лайнаров
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 2038 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Прав си, Иво, дебили сме

Ленин: Това именно е основният въпрос в настоящата война - кой ще победи

  image

 

08NOV2017   Светослав Пинтев

„Наистина ли 80 % сме такива дебили, че да изпратим г-н Христов да ни представлява в парламента всички нас? Наистина ли?”, попита Ани Салич във във „Фейсбук“. Подобни въпроси, доста по-яростно, зададоха хиляди други, възмутени от изказването на червения професор „дебили”. 

Отговорът е съвсем очевиден…

Професор Иво Христов е абсолютно прав.  Точен е на 100 %, изобщо не знам защо му придиряте. 

Прав си, Иво, дебили сме.
 Иначе щяхме ли в началото на промените да повярваме, че партията, която те издигна за депутат, ще се промени към по-добро, ще  се впише в един демократичен процес, в името на доброто на страната си. 
Повярвахме, дебилите му с дебили, че тя ще избие от главата си патологичния стремеж да служи на всеки, който реши да се прави на фюрер, стига да седи в Кремъл. И не ни  обяснявай, че точно ти си от гражданската квота, чак такива дебили не сме. 
Партията предпочете да създаде капиталисти и мутренски групировки, които да продължат „диктатурата на пролетариата“ с 

диктатура на мутантите

Прав си, Иво, дебили сме. И тогава не направихме нищо…

Дебили сме, защото ви оставихме в политическия живот и не ви приравнихме с националсоциалистите, ваши идейни роднини и съратници, парадигма, намерила естественото си продължение в днешния кремълски режим, апропо. 

Прав си, Иво, дебили сме, че ви позволяваме и днес да прокарвате пропагандата си и да прехвърляте всички грехове от болната глава на здравата. Със заклинанията извадени от арсенала на Жданов и Гьобелс, само леко осъвременени:  „Гей-Европа е злото, Путин е пътят и истината и живота“.

 Троловете ви ежеминутно обливат всеки мислещ човек, дръзнал дори да намекне, че царят-император е гол, със заплахи и садистични закани. Един щял да ни дере като прасета, друг да ни забива пирони в черепите. Само да сме почакали да дойдат „освободителите”. 
Нямаме намерение да ги чакаме, 

предпочитаме да изметем вас  

Точно вие ли имате безочието да говорите за агресивна пропаганда и манипулации.  
Червеният професор Иво Христов се извини сред среща с Корнелия Нинова. Няма да се учудя , ако му е казала: „ Прав си, Иво, много ясно, ама вземи се извини на тези дебили, че трябва някой да гласува за нас. То и Барина ще помогне, ама съвсем без дебилите не може”. 
И той се извини по безпрецедентен начин. Извини се на „всички, които са се почувствали засегнати“. Т.е. на онези, които са се почувствали дебили. Да, такива се чувстваме, Иво, защото ви оставихме да си разигравате коня. Но това няма да продължи още дълго, вЕрвай ми, както се изразяваше един, когото домъкнахте, за да продължите игричката си. Няма да продължи дълго…

Чак такива дебили не сме
 
 Официалната позиция също е повече от безумна:
"Във връзка с въпрос относно пропагандата и манипулацията на информацията, зададен на среща с обществеността, точните думи в отговора на проф. Иво Христов са : “Като се отчете, че 80% от българското население са дебилни и дори трудно се подписват, това работи безупречно”. Конкретното изречение е извадено от контекста тенденциозно и широко цитирано умишлено. Пореден пример за целенасочена, злонамерена и агресивна пропаганда. “Дебилен” e медицински термин, използван и като художествен похват, но очевидно е интерпретиран неправилно. Целта на тази операция е да измести дебата от реалния към измислен проблем. А реалният проблем е оскверняването на Паметника на Съветската армия, което е в грубо противоречие с международноправни задължения, по които Република България е страна.”
Цитатът по дефиниция е изваден от контекста, професоре. 
Това напомни във връзка с  изказването на Иво Христов и проф. Михаил Константинов. Но пък всичко е именно в контекста на висшата геополитическа философия на Христов…
  
Въпросът е дали съветската армия спаси българските евреи?  Затова той май не се извинихте. Няма и да го направи.

„Този, който първи е въвел санкциите в конфликта между ЕС и Русия, трябва първи да започне с отмяната“, заяви през март кандидат-депутатът от „БСП за България” проф. Иво Христов, като в студиото на „120 минути” го подкрепи и лидерът на партията Корнелия Нинова. Защото

 това било „български национален интерес“ 

Някой изненадан ли е, че към днешна дата те са готови да изкривят историята на народа си, за да  са верни на „националните интереси“.  Но това определено не са националните интереси на България, както все повече хора се досещат.  А и на Русия не са, само на една клика, близка до 
Тамбовската мафия и КГБ. 
Ще завърша с едни думи на Ленин, казани през 1921 г., за да ме разберат другарите: 
 „Това именно е основният въпрос в настоящата война - кой ще победи, кой ще се възползва пръв от ситуацията: капиталиста, комуто позволяваме да влезе през вратата, даже през няколко врати (и много други, за които не знаем и които се отварят без наше участие, дори въпреки и срещу нас) или пролетарската държавна власт?“ 
Тези думи на вожда  са особено актуални и близо век по-късно, защото отговорните другари са капиталистите на днешна България, без съмнение. Но пък искат да установят пролетарската държавна власт, което е повече от интересен феномен, нали? Направо е за „Гинес“.
Прав си, Иво, дебили сме.
Но наистина не разчитайте това да продължи вечно. Ще сбъркате. 
Фактор



Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Дебил Христов бе изпратен в Парламента
10.11.2017 07:02
от неговите иизбиратели. На последните избори стана ясно, че в страната ни има наистина около 1 000 000 дебили. Това са онези червени малоумници, които гласуваха за Дебил Христов и просташката му партия БСП.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4085324
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5072
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031